Cea de-a 13-a Aniversare de la Adaugarea Erdemir Romania SRL la Grupul Erdemir a Fost Celebrata

O celebrare a fost organizata pentru cea de-a treisprezecea aniversare a preluarii Erdemir Romania SRL de catre Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş pe 28 ianuarie 2002 ca rezultat al licitatiei de privatizare din Romania. Capacitatea lunara de productie a fabricii noastre, care produce Otel Electric, unul dintre principalele elemente ale industriei electrice, va creste de la nivelul sau actual de 5500-6000 tone la 10,000 tone/luna in a doua jumatate a anului.

Directorul nostru General, Halil Melih Türkeş, a declarat ca investitiile au fost finalizate pentru Modernizarea Liniei de Recoacere Continua B1 si linia de acoperire integrata la capatul liniei, si capacitatea de productie va atinge un nivel care sa asigure costuri optime de productie cu punerea in functiune a liniei in martie. Notand ca inainte capacitatile liniilor de productie nu se puteau complementa si ca unele linii care lucrau la o capacitate scazuta nu permiteau economii la scara, Türkeş a spus ca cele doua linii de recoacere vor putea lucra impreuna la sfarsitul anului dupa ce se vor face imbunatatirile necesare la linia de acoperire actuala. Türkeş a explicat ca astfel for fi finalizate imbunatatirile necesare la toate liniile, cu exceptia procesului de decapare, cea mai importanta problema in fabrica noastra, care va fi complet modernizata dupa finalizarea investitiei planificate la linia de decapare. Conform lui Türkeş, fabrica va putea comercializa produse de inalta calitate pentru care cererea este in crestere si pentru care dezvoltarea a fost finalizata intr-o mare masura, in mod stabil, si va putea satisface toate tipurile de cerinte ale clientilor nostri. Türkeş a subliniat faptul ca au reusit sa-si asigure un loc pe piata ca furnizor aprobat al companiilor majore, respectate din intreaga lume, in special in pietele europene foarte competitive, si ca raspund instant tuturor reclamatiilor, fie minore sau majore, referitoare la produse sau practicile clientilor, oferind o solutie care sa asigure satisfactia clientilor 100%.

Directorul de Exporturi al Grupului, Adalat Kazımlı, care ne-a vizitat fabrica in aceeasi data, a declarat ca este foarte bucuros sa impartaseasca o zi atat de speciala cu personalul Erdemir Romania. In discursul sau, Kazımlı a notat ca Erdemir isi va demonstra calitatea in otelul electric, la fel ca in toate celelalte categorii de produse, si va putea depasi concurenta de pret prin cresterile de capacitate. Explicand ca au inceput sa se ocupe de activitatile de vanzari si marketing pentru otel electric dupa ce Erdemir Romania a devenit procesator in regim de subcontractare pentru Erdemir Turcia, Kazımlı a punctat faptul ca au depus eforturi sa se stabileasca pe piete in care aveau deja o prezenta si sa acceseze noi piete. Kazımlı a mai adaugat faptul ca tabla laminata la cald atat de la Ereğli cat si de la Iskenderun va incepe sa fie folosita in Romania, ca au incredere in calitatea produselor noastre si ca au lansat eforturi pentru extinderea portofoliului de clienti pentru a fi pregatiti pentru o capacitate de vanzari de 10,000 tone in ciuda recesiunii din pietele europene.

Consilierul Directorului General Erdoğan Günay, care i-a transmis pozitia sa lui H. Melih Türkeş in ianuarie dupa ce a lucrat ca Director General timp de 4.5 ani, a multumit conducerii Erdemir Romania si Departamentului de Exporturi al Grupului, si a mentionat ca el crede ca otelul electric si fabrica Erdemir Romania vor deveni in curand un bun care va adauga valoare Grupului. Punctand faptul ca eforturile coordonate dintre fabrica si echipa de marketing vor duce catre succes, Günay a adaugat ca Erdemir Romania va obtine profitabilitate sustenabila dupa ce imbunatatirile si masurile de reducere a costurilor vor incepe sa dea rezultate.

© 2017 Erdemir Romania S.R.L. Tüm Hakları Saklıdır.
etik@erdemiretik.com 0 850 211 3000